Avem ce sa cumparam de pe internet. Avem Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49MU6202, 4K Ultra HD cu un pret ieftin si bun.

Ne trebuie un televizor bun si avem de unde sa alegem.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Dupa ce in vara a adus 17 jucatori noi la CFR Cluj, Dan Petrescu nu vrea sa se opreasca. Este bine ca vrea sa aduca jucatori noi. Sa mareasca si salariile, sa dea bonusuri, ca sa ii incurajeze pe jucatori.

Antrenorul liderului din Liga 1 a anuntat ca are in vizor cel putin 6 jucatori noi pe care vrea sa-i aduca in Gruia. Sa fie 6 jucatori. Sa fie si pentru jocul in primul lot, dar si rezerve. Iar cand vorbesc de rezerve sa fie vorba de jucatori care sa fie si ei inclusi in primul 11, ca sa prinda si ei jocuri.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

A trecut ceva vreme de cand am scris ultimul articol aici. Dar chiar si asa, este placuta o revenire. Mai ales cand este cu drag.

Am gasit si alte bloguri, asa ca am ce face, am cu ce sa ma distrez. Desigur ca scriu foarte mult pentru mine. Imi plac blogurile, simt o atractie spre ele.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Unii spun ca trebuie sa scriem pe blog in fiecare zi. Eu nu pot sa fac asta deoarece am serviciu si imi ramane foarte putin timp liber la dispozitie, pe care prefer sa il petrec in alte moduri.

Dar o data pe luna as putea sa scriu ceva pe blog. Asta doar ca sa il mentin in activitate. Atat pot eu sa fac si cu asta basta. Cine poate sa scrie mai multe articole, este liber sa o faca.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Am decis sa ma plimb mai mult. Imi face bine sa vad alte locuri. O sa ma limb si eu cel putin o data pe luna.

Am zis ca o plimbare in alta localitate, o data pe luna, ar fi bine. O sa incerc. Trebuie sa am cateva zile libere pentru a face asta.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Tin sa va precizez ca blogul meu este cel mai util. Asta pentru ca imi este mie de folos in multe momente.

Sa ma explic: mie imi face bine sa scriu. O fac pentru mine. Nu vreau sa scriu pentru altii. Este ceva pentru mine. Blogul e un loc unde imi descarc of-ul. Si merg mai departe prin viata, dupa ce mi-am lasat gandurile si sentimentele pe unul din bloguri.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Trebuie sa imi iau un costum de baie. Caut cu disperare costume de baie ieftine si bune cu reducere oferta promotie ca sa imi cumpar ce am nevoie si ce imi place.

Sper sa gasesc in timp cat mai scurt, ca sa pot sa ma pregatesc din vreme. Este placerea mea sa ma duc la plaja, ca sa ma bronzez si sa ma balacesc.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Desi este usor sa ne ducem la serviciu, este mai greu cu muncitul. Insa in anumite conditii, putem sa spunem ca merita sa ne ducem la serviciu.

Pentru mine o afacere este mult mai de dorit. Si chiar vreau sa imi deschid o afacere. Ceva care sa ma ajute sa fac mai multi bani si sa imi fac ceva maruntis pentru concedii mai multe.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

O noua zi, cu multe provocari. Ne ducem la serviciu si facem bani multi. Sau cat sa ne ajunga sa platim facturile.

As vrea sa fiu mai luber, sa am mai mult timp liber la dispozitie. Insa cred ca pot sa stau si asa pentru o perioada.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Va spuneam dimineata ca am fost la serviciu. Stiu ca este destul de greu sa muncim. Nu ne place munca. Doar ocazional. Trebuie sa ne facem treburile uneori si sa mergem mai departe.

Acum ma duc iar la somn si inca o zi va fi maine. Trebuie sa stiu ce vreau sa fac, ca sa fie si pentru mine mai bine. Vreau sa ma duc la culcare. Simt o mare oboseala.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()