Si sa castigam mai multi bani. Asta este credinta mea de cativa ani incoace. As vrea sa muncesc mai putin, dar sa am mai multi bani. Trebuie sa fie posibil. Si eu vreau sa fiu bogat, sa am mai multi bani, sa am o casa mai mare, sa am cateva masini si sa ma plimb prin lume, sa vizitez tari si orase si locuri.

Deocamdata ma duc la serviciu acum, ca sa ma pontez cateva ore. Si uite asa se face ca la mine este mai greu cu visul asta.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Prea multe mai avem de invatat. Stiu ca am multe carti de cititi. Plus ca am ceva de facut la serviciu.

Sa mai adaug ce am de facut si la serviciu? Sunt prea multe cerinte pentru mine.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

La pranz mai dorm. Putin, nu prea mult. Cred ca pot sa m aodihnec in jur de o ora pe zi. Miezul zilei ma prinde in aceasta activitate: de relaxare.

Trebuie sa ne odihnim. Daca am munci toata ziua si toata noaptea? Mai bine sa ne luam niste timp pentru relaxare si sa ne odihnim.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

As vrea sa ma trezesc devrem de fiecare data. Imi palce sa stau asa si sa fac treburile de dimineata. Asa vreau sa fac mereu.

Cred ca vreau multe treburi. Si vreau sa fac treaba multa. Pentru ca imi place sa fac asa. Si vreau sa fiu un om harnic.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Asta cred eu ce trebuie sa facem. Sa ne vedem de treburi. Este parerea mea si o retin ca fiind adevarata.


celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Ar trebui sa proceam in felul asta cu fiecare masa la restaurant? Cred ca ar fi fost mai omeneste sa plateasca ce au consumat. Asta este parerea mea. Stirea zile = Cei 120 de romani au fugit din restaurant dansand conga - si trebuie sa stim ca este bine sa fim oameni cinstiti.

Eu cred ca omenia ne face sa fim oameni. Sa traim civilizati.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Si eu vreau sa cumpar mai multe produse. Trebuie sa existe ceva si pentru mine. Mai mereu am ceva care sa imi palca si trebuie sa fie ceva care sa ma cucereasca.

Doar ca eu vreau sa fie ceva care sa imi placa mai mult. Stiu ce vreau si acum pot sa fac asta posibil.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

As putea sa am si eu cateva produse. Trebuie sa existe ceva si pentru mine, Mai ales ca vreau sa scriu ceva despre niste frigidere sau despre unele telvizoare ori masini pentru spalat.

Am de ceva vreme niste pofte mari de cumparaturi. Trebuie sa fie ceva si pentru mine, Am destule sanse sa cumpar ceva care sa fie ieftin. Imi trebuie ceva bun si vreau sa fac asta.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Destul de multe mai sunt de scris. Stiu ca blogurile sunt bune in general. Este adevarat ca pentru unii este ceva in zadar. Insa pentru mine este ceva frumos si bun si de folos.

Am decis sa imi fac blog si ma bucur de asta. Trebuie sa existe ceva frumos si pentru mine. Mai ales ca vreau sa fac cevacare sa ma ajute sa imi cresc veniturile. Poate reusesc sa mai scot niste bani prin unele practici si metode. Ca sa mai fac un ban in plus. Prinde bine la buzunare.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

As vrea sa scriu ceva si imi trebuie niste traduceri ca sa stiu pe unde sa ajung. Eu vreau sa fie ceva in limba engleza, dar gasesc doar in chineza.

Ce frumos ar fi sa stiu ce pot sa scriu pe aici. Si mai vreau multe altele pe care sa stiu sa le promovez pe aici. Chiar vreau sa fac mai multe care sa imi fie de ajutor.

celmaimicpret 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()